Latende

De Splendid Pliss

Uniek plissegordijn voor kunststof kozijnen

De latende is een uniek jaloezie speciaal voor de kunststof- en houten kozijnen. Dit unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt.

Doordat de latende op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd ontstaat er op ieder kunststof- en houten kozijn een nagenoeg vlak geheel. Bij een draaikiep raam kan het raam in kiepstand worden gezet, waarbij ook nog eens de gehele vensterbank vrij blijft, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. De latende is een uniek systeem met handgreep op de trekbalk, waardoor het product in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

De latende is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De latende is leverbaar in 14 verschillende lamelkleuren.

Details

  • MateriaalAluminium
  • Max. hoogte2000 mm
  • Max. breedte2000 mm
  • Frame kleurRAL9016, RAL9010, RAL9001 of afwijkende kleur

IK WIL MEER WETEN

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zit met vragen over welke horren of raamdecoratie u moet kiezen, hoe u moet meten en hoe de montage moet gebeuren. Onze specialisten helpen dagelijks bij het adviseren, meten en monteren van onze producten. Zij helpen ook u graag verder.

Contact opnemen