RAAMDECORATIE

Bent u opzoek naar unieke raamdecoratie welke zonder boren of schroeven wordt gemonteerd en wilt u op een simpele wijze meer sfeer creëren in uw huis? Dan bent u bij Restyled House aan het juiste adres. Wij hebben voor ieder kozijn een oplossing voor onze raamdecoratie producten.

Onze unieke raamdecoratie producten zijn niet alleen heel simpel te plaatsen, maar hebben ook veel voordelen voor uw kozijn. Onze raamdecoratie producten worden zonder boren- of schroeven gemonteerd op het kozijn door middel van magneet- en staalband. Doordat het aluminium frame op het kozijn wordt gemonteerd ontstaat er een nagenoeg vlak geheel en kan het product ten alle tijden blijven zitten. Ook bij een draaikiepraam zijn onze raamdecoratie producten mogelijk, waarbij tijdens de kiepstand het product niet er van af valt.

Oneindig veel mogelijkheden

Door de vele mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie producten, kunt u uw eigen sfeer geven aan uw woning. De raamdecoratie producten worden op maat voor u gemaakt, waarbij u keuze heeft uit een aantal plisséstoffen, lamellen of rolgordijn stoffen. Wij werken standaard met framekleur RAL9016 / RAL9010 of RAL9001, maar het is ook mogelijk om deze producten in een afwijkende kleur te produceren.

Service aan huis

Alle KeJe raamdecoratie producten worden op maat voor uw kozijn gemaakt. Hiervoor komt een vertegenwoordiger bij u thuis om alle producten in te meten, zodat het product altijd past in uw kozijn. Tevens bieden wij ook de optie (tegen een meerprijs) om de producten bij u thuis te monteren.

 

IK WIL MEER WETEN

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zit met vragen over welke horren of raamdecoratie u moet kiezen, hoe u moet meten en hoe de montage moet gebeuren. Onze specialisten helpen dagelijks bij het adviseren, meten en monteren van onze producten. Zij helpen ook u graag verder.

Contact opnemen