HORREN

Horren zijn er in veel verschillende varianten en uitvoeringen, waarbij het per kozijn verschillend kan zijn. Wij bieden voor elke situatie de gepaste oplossing voor uw kozijn, zodat u gerust uw raam open kunt zetten tijdens de hete zomerdagen zonder dat gespuis in uw huis.

Wij bieden raamdecoratie producten voor zowel de houten- als de kunststof kozijn. Voor de kunststof kozijn hebben wij alle inzet producten. Al deze producten zoals de inzethor, inzetplissehor ZIZA en inzetrolhor worden in het kozijn geplaatst door middel van een kliksysteem. Aangezien er niet geboord of geschroefd mag worden in een kunststof kozijn, zijn deze producten uitermate geschikt voor de kunststof kozijn.
Alle producten worden op maat gemaakt in een aluminium frame, waarbij u de keus heeft uit een vaste hor, rolhor variant of een geplisseerde variant. Deze producten zijn standaard leverbaar in 10 standaard RALkleuren.

Daarnaast bieden wij ook verscheidene mogelijkheden aan voor houten kozijnen. Bij houten kozijnen mag er geboord en geschroefd worden, waarbij onze producten op de houten afwerking van het kozijn worden geschroefd. Hierin bieden wij de traditionele rolhor en de vaste raamhor plissé aan voor ramen waarbij niks in het kozijn geplaatst kan worden. Wanneer de mogelijkheid bestaat om iets in het kozijn te plaatsen, bestaat er ook de mogelijkheid om de klemhor te monteren. Dit product kan dan zonder boren of schroeven worden geplaatst.

Al onze horren worden in de fabriek van KeJe op maat gemaakt voor uw kozijn. Hiervoor komt één van onze specialisten bij u langs om de producten in te meten, zodat de producten altijd passend zijn in uw kozijn.

Komt u gerust langs in de showroom of bekijk ons online assortiment om meer informatie om te doen omtrent deze producten.

IK WIL MEER WETEN

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zit met vragen over welke horren of raamdecoratie u moet kiezen, hoe u moet meten en hoe de montage moet gebeuren. Onze specialisten helpen dagelijks bij het adviseren, meten en monteren van onze producten. Zij helpen ook u graag verder.

Contact opnemen